Wat een energetisch coach voor je kan doen

De energie die je lichaam zelf meedraagt, kan door een energetisch coach worden ingezet om je te genezen. Denk er maar eens over na: wanneer je hoofdpijn hebt, dan grijp je met je hand naar je hoofd. Wanneer je een knie stoot, dan leg je jouw handpalm op die knie. Weet je waarom dat is? Omdat er energie zit in jouw lichaam die je in kunt zetten om jezelf te helen. Een energetisch coach is iemand die deze energie kan gebruiken om je op andere plekken ook te helen.

energetisch coach

Wat is energetische therapie?

Bij energetische therapie wordt er uitgegaan van het idee dat de mens niet los te zien is van al zijn facetten, bestaande uit:

  • het fysieke
  • het mentale
  • het emotionele
  • het spirituele

Binnen de energetische therapie wordt gedacht dat al deze facetten samenwerken. Er wordt dan ook gedacht dat je al deze onderdelen van je zelf moet aanpakken wanneer je wil helen. Om die reden wordt energetische therapie ook wel gezien als een holistische filosofie of holistische geneeswijze. Het is dan ook goed om te onthouden dat wanneer je met zware lichamelijke klachten rondloopt, het altijd goed is om eerst naar de huisarts te gaan.

Hoe de coach werkt

Ben je tot de conclusie gekomen dat jouw klachten niet te verhelpen zijn met de normale geneeswijze zoals deze door je huisarts wordt aangeraden? Dan kun je er nog voor kiezen om een energetisch coach in te schakelen. Door aanrakingen en het aanvoelen van je lichaamsenergie kan deze coach die energie inzetten om jezelf te helen. Het is wel bijzonder, want zo’n coach doet dus eigenlijk niets meer dan jou helpen jezelf te helpen. Die energie draag je al bij je.

Soorten klachten

Bij een energetisch coach kun je aankloppen als kind en als volwassene. Aandoeningen waarbij energetische therapie uitkomst biedt, kunnen met je lichamelijke gezondheid, je mentale welzijn of je emotionele gesteldheid te maken hebben. Hoofd- en rugpijn worden veel daar behandeld maar ook slaapproblemen, angst, depressie en burn outs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *