Ooit gedacht, nooit verwacht… En toch

En dan is dat moment daar. Het moment waar je nooit écht klaar voor bent. Je weet dat het ooit gebeurd. En toch… De pijn die het met zich meebrengt voelt ondragelijk. Vele woorden schieten tekort om te beschrijven wat je voelt. Het rouwproces is nog maar net begonnen en er komen tal van praktische zaken naar voren, zoals het regelen van een verdiend afscheid. Je weet niet waar je hoofd staat en ziet door de bomen het bos even niet meer. En dat is normaal. Het rouwproces heeft tijd nodig, en vooral voldoende ondersteuning. Bij familie, vrienden, kennissen maar ook bij uitvaart hengelo. Je staat er niet alleen voor;

Samen sterk

Bij uitvaart hengelo willen we jou laten voelen dat je er niet alleen voor komt te staan. Een babbel, een traan, een lach, praktische ondersteuning. uitvaart hengelo staat dag en nacht voor jou klaar. Inderdaad, ook in de nacht. We zijn 24/7 bereikbaar, voor jou. Wij willen ervoor zorgen dat er ondanks de kilometers lange tunnel, er licht aan het uiteinde komt voor jou. Wij willen optreden als jouw unieke lichtpuntje. Want ook daar staat uitvaart hengelo voor. Jou een lichtpuntje aanbieden in de voor jou toch donkere periode.

Geef me tijd

“Het heeft tijd nodig” zeggen ze altijd. Je hebt tijd en ruimte nodig om jouw verwerkingsproces te starten. Voor sommigen kan een babbel helpen. Ook daar willen wij jou in ondersteunen. Wij maken tijd vrij om naar jouw verhaal te luisteren. Jij staat centraal in jouw eigen verwerkingsproces. Ook wanneer je liever geen woorden gebruikt, zijn wij er voor jou. We ondersteunen jou bij de praktische zaken en zoeken naar woorden die je wil gebruiken. Samen. Het is een nieuw, te bewandelen pad wat we samen met jou zullen ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *