Een gezond leven

      Geen reacties op Een gezond leven

Iedereen wil in zijn leven doelen bereiken, of dit nu met je werk is of op persoonlijk en/ of lichamelijk gebied. Soms lukt het niet goed om deze doelen te bereiken, simpelweg omdat je er niet de kennis voor in huis hebt die je er wel bij nodig hebt. Wil je gewicht verliezen of juist wat zwaarder worden en lukt het niet alleen? Of lukt het wel maar steeds tijdelijk en ervaar je het jojo-effect? Dietist Amsterdam helpt je om jouw doelen te bereiken. Bijvoorbeeld een gezond gewicht of een stabiel gewicht. Voedings- en leefstijladvies bij een te hoog gewicht, een te hoog cholesterolgehalte, darmklachten of advies over de juiste voeding als je zwanger bent? Dit zijn slechts een aantal zaken waarbij de dietisten van DieetPlaneet je kunnen ondersteunen. Of ben je juist alleen maar met eten bezig en is je eetgedrag verstoord geraakt? Kom ook dan snel in contact met de specialisten van deze dietistenpraktijk.

Lichamelijk

Altijd in de buurt

Woon je in de buurt van Amsterdam, dan is dietist Amsterdam voor jou ideaal. En ook in andere plaatsen in Nederland heeft DieetPlaneet specialisten die je graag adviseren en coachen naar een gezonde leefstijl. Iedere diëtist heeft haar specialisaties, dus je wordt geholpen door iemand die de juiste kennis en ervaring heeft. Heb je een zoon of dochter die met een probleem zit op gebied van voeding of leefstijl? Je kunt denken aan een voedselallergie (bijvoorbeeld koemelkallergie), een te hoog gewicht of een heel eenzijdig eetpatroon. Ook kinderen zijn van harte welkom bij onze dietisten/ kinderdietisten! Heb je overdag geen tijd omdat je moet werken? Verschillende praktijklocaties zijn op zaterdag of in de avond open voor consulten.

Specialisten

Verschillende programma’s

Bij dietist Amsterdam krijg je advies op maat. Helemaal persoonlijk en dus geen standaardlijstje wat je wel en niet mag eten. Er wordt echt gekeken naar jouw manier van leven, wat je eet en drinkt (en in welke hoeveelheden), hoe het gaat met je slaappatroon, wat je doet aan beweging en welke valkuilen of beperkingen er een rol spelen. Bewegen speelt een belangrijke rol bij een gezonde leefstijl en bij het afvallen. Maar ook als je gewicht gezond is, is genoeg bewegen heel erg belangrijk om gezond te zijn en te blijven. DieetPlaneet biedt verschillende programma’s waarbij gezonder eten en meer bewegen worden gecombineerd en waaraan je mee kunt doen om je doelen te bereiken. De combinatie goed eten en goed bewegen maakt dat je niet alleen je gewicht verbetert, je gaat ook op geestelijk niveau lekkerder in je vel zitten. Maak gebruik van een steuntje in je rug als het je zelf niet lukt, je zal zien dat er snel resultaten worden geboekt.