De juiste zorgverzekeraar kiezen

Het is net prinsjesdag geweest! Dat betekent dat de rijksbegroting van 2021 weer gepresenteerd is door de regering. Ook de gezondheidszorg is langsgekomen. Hier is bekend geworden wat er gaat gebeuren met de zorgpremie en andere belangrijke getallen. Denk aan de zorgtoeslag en de inkomensafhankelijke bijdrage. Na prinsjesdag (op 15 september) wordt ook meer duidelijk over het basispakket. Vergoedingen in het algemeen zijn dus weer bekend!

Het wordt ook weer bijna tijd om te beslissen of je een andere zorgverzekering wilt of niet. De juiste zorgverzekeraar kiezen wordt dus weer belangrijk! Om de juiste keuze te kunnen maken raden wij aan om een goede zorgvergelijker te bekijken. Op de website van deze zorgvergelijkers kan je namelijk heel makkelijk verschillende zorgverzekeraars vergelijken. Dit maakt de keuze overzichtelijker en weet je precies wat je wel en niet hebt in verschillende pakketten of partijen. 

Bij een van deze zorgvergelijkers loopt er momenteel een actie. Als je via hun je zorgverzekering afsluit dan krijg je een gratis Oral-B elektrische tandenborstel! Daarvan zijn er meer dan 70.000 uitgedeeld dus weer er snel bij, want er zijn er nog maar 5.000 beschikbaar. Met deze actie pak je de kans om een win-win situatie te creëren. Je kunt namelijk een goedkopere en/of betere zorgverzekering afsluiten en daarbij een gratis elektrische tandenborstel krijgen! Het mooie van die borstel is dat je waarschijnlijk ook nog een minder gebruik hoeft te maken van je tandarts kosten (of eigen risico)!