Afstemmen van energie

energetische therapeut

De lichaamsenergie van een energetische therapeut wordt afgestemd op die van de cliënt, hierdoor voelt deze precies wat er speelt in het lichaam van de cliënt en waar de blokkade zich bevindt. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat de energie weer kan stromen, de mens wordt gezien als emotioneel, mentaal en fysiek geheel. Omdat alles met elkaar is verbonden, is bij een klacht de harmonie verstoord. Een behandeling is erop gericht om op alle niveaus de balans weer terug te vinden, ben je lang uit balans dan kun je klachten krijgen als huilbuien of angst. 

energetische therapeut

Wat is een blokkade?

Bevroren energie die uit lagen is opgebouwd kun je zien als een blokkade, de bovenste laag beschermd de lagen die eronder liggen met de gevoelens die niet verwerkt zijn. Het lichaam heeft tijd nodig om laag voor laag de gevoelens te verwerken, vervolgens kunnen deze worden losgelaten. Het wordt niet voor niets laag voor laag gedaan, zouden we alle lagen in een keer doen dan wordt je overspoeld met emoties en gevoelens. 

Verschillende technieken

De energetische therapeut kan gebruik maken van verschillende technieken, niet iedere cliënt is hetzelfde daardoor kan er ook niet een behandeling worden toegepast. Hypnotherapie is een van de mogelijkheden bij holistischcentrum-brabant.nl, een behandeling kent meerdere gradaties. Lees je een boek en zit je er echt helemaal in dan is dat ook een soort van hypnose, ben je licht onder hypnose dan kunnen er al verschillende veranderingen worden doorgevoerd. Het grootste effect kun je bereiken met een middelmatige tot diepe hypnose.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *